Avem ceasuri pentru barbati si ceasuri de dama. Insa veti gasi pe piata o categorie speciala de ceasuri, care pot fi purtate atat de barbati cat si de femei. In timp ce modelele barbatesti tind sa fie oarecum mai sobre, mai mari, cu bratari mai late, ceasurile pentru femei sunt usor mai elegante, chiar si cele sport, au culori mai ofertante, diverse, sunt mai finute si tind sa vina echipate cu adevarate bratari chic sau curele subtiri. Oricum, stilurile s-au amestecat destul de mult daca avem in vedere ca multe ceasuri de dama au inceput sa aiba linii barbatesti, sa fie late, cu cadrane mari si culori inchise. Modul in care le alegem si le purtam tine de starea noastra de spirit, de personalitatea noastra si, desigur, de tinuta pe care o purtam. Asta pentru ca, in esenta, ceasul reprezinta un accesoriu ce subliniaza modul in care ne imbracam, precum si intreaga noastra aparitie.

Crystal Blue Cyan ContourOricum, cert este ca ceasurile unisex sunt create pentru a fi purtate atat de femei cat si de barbati.  Un astfel de ceas este modelul Crystal Blue Cyan Contour. Inca de la prima aparitie observam ca este negru combinat usor cu o nuanta de albastru deschis. Este o combinatie foarte interesanta si ofertanta, avand in vedere cat de raspandita este culoarea albastra si cat de des o intalnim in tinutele sportivilor.

Crystal Blue Cyan Contour – Mergi cu el la sala, la ski sau in drumetii montane

Prin urmare, acest ceas este unul sport ce poate fi purtat atunci cand mergem la sala, pe munte sau cand facem ski. Carcasa lui este rotunda, si nu patrata, lucru ce il face sa fie mai confortabil si sa se aseze mai bine pe mana. Diametrul carcasei este de 40 mm, mai mare decat in cazul ceasurilor casual sau elegante, asta pentru ca ceasurile sport trebuie sa stea bine stranse de mana si sa nu ne incomodeze.

Afisajul este analogic, iar pe ecran gasim cifre arabe si linii. Un astfel de ceas este usor de citit dintr-o prima privire. Cureaua neagra este din silicon mat, lata, cu un diametru de 20 mm si o lungime de 200 mm.  Ceasul are mecanism quartz si se inchide cu ajutorul unei catarame. Dupa cum am aflat inca de la inceput, poate fi purtat cu usurinta atat de catre barbati cat si de catre dame.

Un dezavantaj pe care il gasesc acestui ceas este faptul ca nu are cronometru, iar acest lucru ar fi fost foarte util in conditiile in care se presupune ca vom purta acest ceas mai ales atunci cand desfasuram activitati sportive. Un cronometru ne-ar fi ajutat pentru a masura timpii de alergare. Dar trebuie sa avem in vedere ca acest lucru ar fi sporit pretul de vanzare. In plus, exista posibilitatea sa folositi acele standard ale ceasului (secundar sau minutar).

Crystal Blue Cyan Contour are garantie 2 ani si un pret foarte mic. Puteti sa-l comandati acum direct online si il veti primi la dumneavoastra acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.