Oferta de congelatoare verticale din ultima perioada s-a diversificat in mod spectaculos, produsele lansate in ultimul timp fiind unele care s-au bucurat de succes reusind astfel sa puna in umbra gama de congelatoare verticale lansate cu cativa ani in urma.

Daca iti doresti unul din acele congelatoare verticale pentru a-ti congela alimentele proaspete si pentru a le pastra indelungat congelate (pana la un an, in functie de tipul produselor) fara sa cheltui prea multi bani poti achizitiona unul direct din magazin la preturi promotionale.

Pretul acestor congelatoare verticale variaza in functie de dimensiuni, functii si de firma producatoare. Preturile acestor congelatoare verticale variaza intre 500 Ron si 3.000 Ron, fiind influentate atat de dimensiunile congelatorului, cat si de firma producatoare care a lansat produsul pe piata.

Intretinerea acestor congelatoare verticale presupune utilizarea adecvata a congelatorului, ambalarea alimentelor, selectarea corecta a temperaturii, respectarea normelor de igiena si utilizarea unor produse de curatare adecvate tipului de material din cuva congelatorului. Celebrele congelatoare verticale performante sunt prevazute cu o compartimentare eficienta, un termostat reglabil si un ecran digital care permite setarea si afisarea temperaturii.

Este indicat ca produsele sa nu fie prea voluminoase pentru ca compartimentarea sa se realizeze fara probleme. Pentru a favoriza capacitatea de congelare maxima, trebuie introdusa o cantitate moderata de alimente, pentru a nu afecta calitatea congelarii si conservarea alimentelor.

Dezghetarea congelatorului

Dezghetarea congelatorului se poate realiza manual sau automat, in functie de functiile indeplinite de acesta. Dezghetarea se realizeaza in momentul in care stratul de gheata format pe peretii congelatorului atinge o grosime de 3-5 mm. cu 24 de ore inainte de dezghetare este recomandat ca butonul pentru functionarea continua sa fie apasat pentru ca alimentele din congelator sa inmagazineze un plus de aer rece.

Dupa terminarea intervalului, este necesara golirea congelatorului si apoi deconectarea acestuia de la o sursa de curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.