Daca te numeri printre cei care isi doresc sa achizitioneze una din celebrele lazi frigorifice congelatoare si nu detii informatiile necesare, te putem ajuta pentru ca procesul de selectie sa fie mult mai usor. Aceste lazi frigorifice congelatoare sunt ideale pentru familiile numeroase care investesc in provizii in cantitati mari.

Aceste lazi frigorifice congelatoare prezinta diverse avantaje pe langa un congelator clasic precum un spatiu mai mare de depozitare si o compartimentare mai eficienta prin accesorii. Ca si accesorii suplimentare functionale prezinta cosuri de depozitare, sertare si tavite.

Aceste compartimente incluse in aceasta categorie de lazi frigorifice congelatoare va ofera posibilitatea de a repartiza alimentele pe sectiuni, pe categorii sau in ordinea in care clientul isi planifica sa le prepare.

Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont, in momentul in care vrei sa alegi un produs din categoria lazi frigorifice congelatoare este cel legat de spatiul disponibil pentru depozitarea acestor lazi frigorifice congelatoare in locuinta ta.

In cazul in care dispui de un spatiu larg, alege un model cu o latime de 120-130 cm. Daca, insa, nu dispui de spatiu suficient, orienteaza-te catre un model mai mic, cu o capacitate redusa si o latime de 60-70 cm.

Un alt aspect important pe care trebuie sa-l analizezei inainte de a cumpara lazi frigorifice congelatoare este cel legat de sistemul de inchidere al capacului. Unele lazi sunt prevazute cu un sistem de siguranta care previne deschiderea accidentala. Unele sunt prevazute cu un display electronic prin care poti verifica temperatura, o poti seta in functie de cea ambientala si poti verifica termostatul reglabil.

In cazul in care te confrunti cu probleme de alimentare cu curent electric, in mod frecvent, este recomandat sa alegi lazi frigorifice congelatoare dotate cu functia de autonomie energetica. In acest fel, in cazul in care o pana de curent se prelungeste, functia aceasta le va permite acestor lazi frigorifice congelatoare sa functioneze in parametrii normali de la 24 pana la 70 de ore.

Daca aveti copil mic si exista posibilitatea ca acesta sa umble la sistemul de inchidere, specialistii va recomanda lazi frigorifice congelatoare prevazute cu sistem de alarma, care va va atentiona in cazul in care usa va ramane deschisa mai mult de 10 minute.

Un alt criteriu pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand achizitinati un produs din categoria lazi frigorifice congelatoare este cel al accesoriilor. Unele lazi frigorifice congelatoare sunt prevazute cu roti mobile pentru a putea fi mutate cu usurinta. Unele au picioruse reglabile, indicate in cazul in care suprafata pe care vor fi asezate nu este dreapta.

Speram ca ajutorul nostru privind informatiile referitoare la produsele din categoria lazi frigorifice congelatoare v-au fost de real ajutor in alegerea dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.