In casa oricine are nevoie de un congelator pentru a congela o gama larga de alimente de la carne, legume, fructe, verdeata la diverse preparate culinare, paste fainoase (foi de placinta, blat de pizza, etc.) sau pur si simplu pentru a obtine gheata.

Din cauza crizei financiare, vanzarile de electrocasnice au scazut considerabil, motiv pentru care marile magazine de electrocasnice au introdus o promotie congelatoare care sa le asigure un numar de vanzari constant. Aceasta promotie congelatoare ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona un produs de calitate la preturi accesibile.

O gama larga de produse cuprinde o parte din produsele incluse in aceasta promotie congelatoare , fiind pusa la dispozitie clientilor in special in perioada sarbatorilor de iarna. Aceasta perioada a anului este vestita pentru explozia de oferte promotionale pe care o lanseaza la inceputul sezonului de sarbatori.

O promotie congelatoare este binevenita in orice moment al anului, mai ales in perioada de inceput a sezonului estival cand temperaturile incep sa creasca sau la finalul acestei perioade cand orice persoana incepe sa se aprovizioneze pentru iarna si depune la congelator diverse alimente.

Unele magazine de specialitate au recurs la o solutie inovatoare. Acestea ofera clientilor o promotie congelatoare care include intr-un pachet promotional un congelator, un dispozitiv de curatare pentru congelator si cateva produse deja congelate pentru a fi depozitate in congelator.

In functie de valoarea congelatorului sunt alese si produsele congelate de la carne pana la preparate culinare care trebuie doar incalzite pentru a putea fi consumate.

Pe langa produsele incluse in pachetul promotional aceste magazine ofera clientilor gratuit un ghid de utilizare a congelatorului care include sfaturi si informatii despre procesul de congelare al alimentelor. Astfel clienti pot afla despre congelare urmatoarele informatii:

  • congelarea alimentelor inactiveaza bacteriile, dar nu le distruge; cand un aliment este decongelat, bacteriile pot redeveni active si se pot inmulti in anumite conditii
  • apa isi mareste volumul cand ingheata; din aceasta cauza, nivelul ridicat de apa din fructe determina spargerea peretilor celulelor acestora; din acest motiv unele alimente decongelate sunt mai moi.
  • cand are loc o pana de curent trebuie sa tii usa congelatorului inchisa, incercand sa-l utilizezi cat mai putin posibil; un congelator plin poate impiedica alimentele sa se dezghete timp de o zi sau doua, daca usa este bine inchisa
  • majoritatea legumelor pot fi gatite fara a fi decongelate
  • odata dezghetate alimentele nu se mai recongeleaza

Clientii pot beneficia si de consultanta gratuita din partea specialistilor magazinului, care sunt documentati atat pentru a-i informa pe clienti in legatura cu detaliile tehnice ale congelatorului, cat si cu informatii ce au legatura cu procesul de congelare si cu cel de decongelare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.