Gama de congelatoare orizontale vi se pare foarte aractiva si va doriti sa achizitionati un astfel de produs care sa nu va ocupe prea mult spatiu in locuinta?

Solutia va sta la dispozitie. Puteti alege un produs din categoria congelatoare orizontale care va va permite nu doar sa va depozitati produsele alimentare care trebuie congelate, ci sa puteti depozita deasupra lui si alte obiecte necesare si utile bucatariei dumneavoastra. Categoria de produse de tipul congelatoare orizontale detine o gama larga de variante.

Linia de congelatoare orizontale lansate in ultimii 5 ani este una foarte larga, existand o serie de congelatoare orizontale care indeplinesc functii diverse si care sunt prevazute cu sisteme diferite de functionare. Aceste congelatoare orizontale existente pe piata electrocasnicelor se diferentiaza prin dimensiuni, culoare si firma producatoare.

Vezi si: Despre congelatoarele Whirlpool – Care Cum alegi cel mai bun model?

Inovatiile tehnologice au condus la aparitia unor congelatoare orizontale revolutionare care implica o tehnologie de functionare NoFrost, care implica inlaturarea ghetei din congelator sufland aer rece pentru a reduce umiditatea.

In acest fel alimentele nu se lipesc intre ele sau de peretii congelatorului, etichetele alimentelor raman vizibile, iar spatiul de depozitare nu este ocupat de un surplus de gheata.

Dezghetarea este astfel exclusa, fiind nevoie doar de o curatare periodica pentru intretinere. O curatare o data pe luna este mai mult decat suficienta pentru a inlatura mirosurile neplacute si pentru a mentine congelatorul in conditii optime de utilizare si functionare. Pentru a curata eficient folositi un burete care nu este abraziv si un produs de curatare pentru suprafete sensibile. Inlaturati toate acesoriile componente si curatati-le individual.

Un congelator orizontal se diferentiaza de un congelator vertical nu doar prim forma si dimensiuni, ci si prin caapcitatea de depozitare a unor cantitati de alimente. Un congelator orizontal are o capacitate de congelare de minim 7 kg in 24 de ore , in timp ce unul vertical are o capacitate de congelare de maxim 7 kilograme in 24 de ore.

Clasa energetica difera de la caz la caz, incepand cu clasa A si ajungand pana la clasa B, acest criteriu nefiind unul de diferentiere. Sistemul de dezghetare poate fi manual sau automat in functie de functiile indeplinite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.