Alegerea unui congelator sau a unui frigider cu congelator nu este o sarcina prea usoara. Trebuie sa tii cont de anumite detalii pentru ca congelatorul ales sa fie unul de calitate si adaptat si potrivit necesitatilor tale.

Daca ca doriti sa achizitionati un congelator de calitate si nu stiti spre ce varianta sa va indreptati puteti opta pentru un congelator Wirlpool dotat cu o serie de functii multiple.

In randurile ce urmeaza va vom prezenta detaliile tehnice ale unui congelator Wirlpool de calitate superioara. De pe site-ul companiei Siemens am gasit cateva sfaturi practice pentru dumneavoastra.

Citeste si: despre congelatoarele orizontale

Tehnologia al saselea simt al unui congelator Wirlpool prin intermediul senzorilor sensibili detecteaza schimbarea de temperatura si directioneaza rapid curentii de aer rece catre zonele afectate, restabilind temperatura necesara de pana la 5 ori mai rapid fata de un frigider/ congelator obisnuit.

Sistemul No Frost al unui congelator Wirlpool conduce aerul rece catre compartimentele congelatorului reducand umiditatea pentru a preveni formarea ghetii.

Aceasta functie elimina definitiv etapa dezghetarii unui astfel de congelator Wirlpool. Un congelator Wirlpool, indiferent ca este un congelator vertical sau orizontal cu clasa energetica A++ are un uimitor consum de energie cu pana la 25% mai mic decat clasa energetica A, acest consum redus de energie al unui astfel de congelator Wirlpool fiind cu adevarat benefic atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru bugetul dumneavoastra.

Avantajul unui congelator Wirlpool NoFrost este si faptul ca se economiseste spatiu, spatiu care ianinte era pierdut de formarea ghetii si faptul ca este cu adevarat igienic datorita curentilor de aer rece care ventileaza in mod eficient spatiul interior al acestui congelator Wirlpool NoFrost.

Un congelator Wirlpool disponibil sub forma unei lazi frigorifice dispune de o capacitate de depozitare cuprinsa intre 105 L si 510 L, fiind usor de deschis si foarte spatios. Usile sunt contrabalansate si permit incarcarea si descarcarea usoara a produselor congelate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.