Majoritatea oamenilor in ziua de azi (nu am curajul sa spun „toti”, dar cred ca nu as fi departe de realitate daca as spune) nu sunt multumiti cu sumele intrate in bugetul propriu; ma refer la salarii, in principal… Ca atare, fiecare se lupta (la propriu) pentru un castig in plus.

Asa ca nimeni, pana la un punct, nu se da in laturi pentru ceva ore suplimentare prestate, pentru un job in plus (fie si cu fractiuni de norma) sau pentru o colaborare.

Ce se poate face cu „surplusul” de bani sau, eventual, produse? Multe: de la cresterea nivelului de trai pana la cote cat de cat decente, „reparatii curente” in locuinta sau in propria persoana, „luxul” de a satisface niste pasiuni, „luxul” de a te relaxa… etc, etc, etc…

Te-ar putea interesa si: Cum calculezi ratele unui credit?

Uneori, iti trebuie o inteligenta si o abilitate nitel iesita din comun pentru a reusi sa obtii anumite castiguri personale. De multe ori, ceea ce castigi „reinvestesti” (daca se poate spune asa) in viata de zi cu zi, fie ea personala sau profesionala, fara a atrage castiguri in plus, ci doar supravietuirea pentru inca o vreme..

Asa ca mereu te intrebi: Zbuciumul pentru castiguri din ce in ce mai „consistente” se merita sau te aduce la pierderea treptata dar ireversibila a sanatatii proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.