Buna intrebarea! Pai ce emisiuni sa vizioneze? Cu exceptia desenelor animate transmise de programele speciale, vizioneaza si ei, ceea ce vizionam si noi, adica, in mare parte emisiuni de doi lei. Este oare normal ca copii din ziua de azi sa nu aiba emisiuni speciale doar pentru ei?

Hai sa zic, posturile private sunt private deci nu cauta decat audienta, dar ce face Televiziunea Nationala? Unde sunt, doamnelor si domnilor, emisiunile destinate copiilor precum: Abracadabra, Lumea lui piticot, etc?

Citeste si: Despre copiii de azi si jocurile copilariei mele

Si uite asa, neavand emisiuni pentru copii, odraslele noaste stau atenti la oribilitatile de desene animate, pline de violenta si de personaje care mai de care mai hidoase.

Fetitele nu mai vor sa fie printese sau zane ele vor sa fie vedete iar baietii… ce printi?,ce cavaleri? … ei vor sa fie smecheri,sa bata pe toata lumea ca nu mai stiu ce personaj sinistru de desene animate.

Oare chiar costa atat de mult o emisiune pentru copii? Oare ce retinere au cei de la Televiziunea Nationala sa transmita desenele animate ale lui Walt Disney?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.