Se spune că dragostea trece prin stomac, o expresie foarte cunoscută și chiar demonstrată de cercetători ca fiind adevărată! De aceea am ales 14 produse perfecte pentru a-ți surprinde sufletul pereche sau pentru a impresiona și cea mai pretențioasă persoană iubită. Vă garantăm, selecția este de-a dreptul irezistibilă!

 

 1. Ciocolata ca afrodiziac, un cadou frecvent în rândul îndrăgostiților. Dar la fel cum persoana iubită este una specială, transmite-i asta printr-o alegere inedită: Rouger Baiser, o plăcere similară unui sărut, spun iubitorii de ciocolată, o delectare languroasă!
 2. Flori, imaginează-ți că îi poți oferi cel mai înmiresmat buchet de flori într-un borcan aromat! Alege un confit de trandafiri sau violete, absolut minunat cu înghețată sau șampanie. În plus, puteți să vă bucurați împreună de el.
 3. Miere de lavandă din Provence. Este delectarea zeilor și considerată cea mai fină din lume! Pregătește-i un desert cu iaurt, nuci și mierea de lavandă, un afrodiziac pe care grecii îl servesc îndeosebi în nopțile lungi, pline de pasiune.
 4. Pentru gusturi greu de satisfăcut, este imposibil să dai greș cu un cofret plin cu borcănașe de zahăr artizanal. Cele 7 arome diferite depășesc orice tipare și la propriu și la figurat, îi vei da lumea peste cap!
 5. Muzică, lumânări, căpșuni, șampanie, imposibil să lipsească din această atmosferă crema de ciocolată și speculoos, surprinzător de delicioasă, exact ce ai nevoie ca să fie totul perfect!
 6. Pofticioși incurabili? Duo tout chocolat este următoarea ta alegere. Într-o cutie de cadou elegantă, regăsești atât produsul vedetă de mai sus cât și o cremă de ciocolată și castane, o altă nebunie artizanală, excelentă de servit cu… lingurița.
 7. Să echilibrăm puțin caloriile, sunteți la dietă sau simpli iubitori de ceai? Te salvăm cu o gamă completă de ceai pe zodii, în cele mai adorabile cutii colorate cu trăsături specifice: pasional, devotat, șarmant, jovial, idealist, un cadou ce vorbește pentru tine. Ceaiurile sunt pline de arome debordante, iar cutia, va fi păstrată mereu ca amintire! 
 8. Pentru un plus de ardoare în relație și mâncare, oțetul cu pulpă de fructul pasiunii este cadoul perfect! Credeți că locul femeii este la cratiță? Acest produs inedit va revoluționa atât preparatele cât și rolurile, căci se știe, bucătarul gustă cel mai des din mâncare…
 9. O nouă apreciere dulce, faimoșii biscuiți belgieni cu ciocolată albă, neagră și cu lapte, pentru cele mai fericite papile gustative într-o zi în care abandonul în felurite delicii savuroase este imperios!
 10. Din Africa până în America, cu opriri în Ethiopia, Nicaragua și Brazilia, ce dovadă mai clară de iubire, decât faptul că ai umblat prin lume, în lung și-n lat, ca să-i oferi persoanei dragi 3 sortimente din cele mai deosebite și apreciate cafele!
 11. Iubește în felul tău, cremele gourmet sunt multe: de trandafiri, de lămâie, cireșe îmbujorate sau caramel cu flori de sare Camargue, o delectare un pic dulce, un pic sărată… 12. Una ție, două mie, minitabletele de ciocolată după rețeta secretă a celebrului Weiss, sunt ambalate într-un cadou excelent și pentru cei mai exigenți iubitori de ciocolată. Plăcere fără comentarii!
 12. Se spune că uneori este benefic să strecori în dragoste un pic de sare și piper, așadar, pentru o relație condimentată.
 13. Un produs special pentru astfel de ocazii, siropul „Mille et une nuits”, cu petale de trandafir și litchii, cele mai romantice arome din „O mie și una de nopți”, un răsfăț pentru persoana iubită, în povestea ta de dragoste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *