Pentru ca populatia sa se poata bucura din plin de activitati in aer liber municipalitatea a demarat un proiect sportiv ecologic care consta in deschiderea unor centre de inchiriere biciclete Bucuresti. Aceste centre de inchiriere biciclete Bucuresti au fost realizate in doua locatii importante unde populatia sa poata pedala in voie fara a fi nevoie sa se limiteze din punct de vedere spatial. Locatiile alese de primarul capitalei au fost parcul Herastrau si parcul Tineretului, aceste parcuri fiind cu adevarat spatioase pentru ca populatia sa se poata bucura din plin de aceste centre de inchiriere biciclete Bucuresti.

Primaria capitalei a pus la dispozitie bucurestenilor nici mai mult nici mai putin de 300 de biciclete prin intermediul acestor centre de inchiriere biciclete Bucuresti prin care populatia se poate bucura de natura si in acelasi timp sa poata face miscare in aer liber. Acest program a fost demarat in asociatie cu ministerul snatatii care a solicitat munici[alitatii aceasta masura preventiva, necesara bucurestenilor. In urma unui studio de specialitate, medicii au descoperit ca un numar mare de bcuuresteni sufera de boli cardiace sau de boli ale coloanei vertebrale si de obezitate din cauza sedentarismului accentuat. In acest sens municipalitatea a hotarat sa puna la dispozitie bucurestenilor aceste doua centre de inchiriere biciclete Bucuresti prin care populatia sa poata sa incerce sa se mobilizeze si sa faca un pic de miscare.

Citeste si: De ce sunt garsonierele cele mai inchiriate imobiliare?

Cu totii cunoastem beneficiile miscarii regulate si ale activitatilor sportive pentru sanatatea organismului si pentru o functionare optima a organelor interne, insa nu dispunem de vointa necesara pentru a ne mobilize si pentru a deveni niste persoane active. Pe langa aceste centre de inchiriere biciclete Bucuresti a fost demarat si un proiect care implica un circuit pe anumite artere din Bucuresti, un circuit pe care il poate realiza oricine isi doreste sa faca miscare pentru a fi mai sanatos. Inchirierea acestor biciclete poate varia in functie de pret si necesita pe langa suma necesara achitarii taxei si cartea de identitate a persoanei care vrea sa o inchirieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.