Numarul mare de absolventi de liceu si de facultate care vin in capitala pentru a urma studiile superioare sau masterul in Bucuresti a crescut in ultimii cinci ani cu 40% fata de numarul inregistrat atunci. Pe langa acestia exista si un numar mare de absolventi de master sau de facultate care vin in capitala din provincie cu speranta ca vor putea sa avanseze din punct de vedere profesional pe o treapta superioara celei pe care sunt situati cand vin in acest oras. Din acest motiv, piata imobiliara a devenit insuficienta ca si oferta pentru cererile care exista la ora actuala. Oferta de inchiriere garsoniera este mult prea redusa avand in vedere cererea pe care agentiile imobiliare au inregistrat-o in ultimii ani pe piata imobiliara.

Tranzactiile imobiliare cel mai des intalnite sunt cele care implica inchiriere garsoniera din cauza faptului ca tinerii din ziua de azi nu dispun de un buget mult prea mare pentru a inchiria un apartament, garsoniera putand fi impartita mult mai usor intre mai multe persoane si chiria fiind mult mai avantajoasa ca pret. Spre deosebire de acestia, familiile cauta apartamente mai mari pentru a creste gradul de confort dar si datorita motivului ca sunt mai multi membri.

Desi numarul de oferte de inchiriere garsoniera pare a fi destul de mare in raport cu piata imobiliara , numarul de cereri de inchiriere garsoniera fiind mai mare decat oferta cu 20%, multi tineri studenti preferand sa stea intr-o camera de camin sau cu gazda pentru ca preturile unei astfel de variante sunt mult mai avantajoase pentru bugetul lor lunar.

Vezi si: Care este obligatia dezvoltatorilor de imobiliare?

Anunturile imobiliare de specialitate de pe site-urile de pe internet ofera clientilor posibilitatea de a compara atat ofertele disponibile, cat si informatiile de baza pe care aceste oferte le includ. Aceste anunturi de inchiriere garsoniera va ofera posibilitatea sa aflati informatii valoroase referitoare la aceste imobile oferite spre inchiriere. Informatiile principale minime pe care orice anunt gen inchiriere garsoniera trebuie sa le include sunt urmatoarele: informatiile referitoare la starea garsonierei, informatii referitoare la zona sau cartierul in care aceasta este situate, informatii referitoare la utilitatile si imbunatatirile pe care aceste garsoniere le detin si informatii referitoare la etajul la care aceasta este situata. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.