Blog Art intră într-o nouă eră a găzduirii gratuite de bloguri. Avem peste 2 ani de existenţă/experienţă şi, odată cu asta, ne putem lăuda cu versiunea 2.0 a portalului. De acum blogul tău va fi mai frumos, mai sigur şi mai uşor de folosit. Blogul  ca identitate a ta online reprezintă prioritatea noastră numărul unu.

Iată doar câteva din caracteristicile BlogArt.ro, versiunea 2.0:

1. Un blog mai bun

Blog Art foloseşte platforma WordPress pentru a te aduce mai aproape de vizitatorii tăi. Odata cu actualizarea sa la ultima versiune stabilă, experenţa ta online s-a îmbunăzăţit considerabil.

  • prin Blog Art profiţi gratuit de sutele de programatori care au avut grijă să facă din WordPress cea mai bună şi folosită platformă de bloging din lume.
  • prin Blog Art profiţi gratuit de miile de utilizatori care au testat platforma pentru a se asigura cel mai înalt nivel de dezvoltare.
  • prin Blog Art profiţi gratuit de experienţa milioanelor de utilizatori care au încredere în WordPress.

2. Un blog mai rapid

Odată cu dezvoltarea versiunii Blog Art 2.0, blogul tău va putea fi accesat de sute de utilizatori simultan. Acest lucru se face prin 2 mecanisme principale:

  • Instalarea celor mai bune tehnologi web
  • Achiziţionarea celor mai bune servere şi asigurarea unei conexiuni suficiente a acestora la internet

3. Un blog mai sigur

Toate informaţiile pe care le publici în cadrul blogului reprezintă munca ta. Pentru că respectăm această muncă, îţi punem la dispoziţie întreaga noastră ifrastructură, astfel încât blogul tău să fie ferit atât de atacurile venite de pe internet cât şi cazurilor nefericite şi puţin probabile de defectare a sistemelor hardware. Altfel spus, blogul tău este protejat de echipamente profesionale de tip hardware şi software iar backup-ul informaţiilor se face zilnic.

4. Un blog mai frumos

Odata cu Blog Art, versiunea 2.0, blogul tău are la dispoziţie peste 140 de teme instalate. O poţi alege pe oricare dintre ele sau, dacă nu îţi sunt suficiente, îţi putem instala tema ta proprie. Astfel, prin intermediul acestui mecanism, ai la dispoziţie zeci de mii de teme compatibile cu WordPress. Nu trebuie decât să te hotarăşi si să ne comunici acest lucru.

Lista ar putea continua însă poate este mai bine să ne oprim aici şi să te lăsăm pe tine să descoperi tot potenţialul pe care îl poţi atinge prin intermediul blogului tău.

peste 60 de teme

Modificarea aspectului blogului tău este o operaţiune cât se poate de simplă. Cu o singură apăsare a mouse-ului poţi modifica modul cum arată propriul tău site. Dacă te-ai săturat de tema pe care o ai, o poţi schimba în orice moment cu una din multele teme pe care le ai la dispoziţie.

Pentru că ne interesează cât de bine poate arăta blogul tău, îţi punem la dispoziţie aproape 60 de teme special alese pentru tine. Ba mai mult de atât, daca ai văzut o temă care ţi-a plăcut sau dacă ai construit tu o temă, trimite-ne-o si noi o vom instala pentru tine.

Apasă aici pentru a vedea o scurtă lista de teme.

Pentru că scopul nostru este să ai de unde alege colecţia de teme va creşte mereu pentru a avea o gamă cât mai largă de opţiuni. Astfel, ai libertate aproape absolută pentru modificarea aspectului.

Pentru că nu vrem să te concentrezi pe datele tehnice noi ne ocupăm de toate. Tu doar trebuie să iţi publici găndurile. Restul e problema noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.