Adesea nu prea dam importanta detaliilor din spatele camerelor de filmat. Daca actorii joaca bine si povestea filmelor este interesanta, treaba este buna. Insa, ce nu stiam ca se intampla in spatele camerelor de filmat este adesea foarte interesant.

  • In primul film “Greu de ucis”, Bruce Willis si-a pierdut permanent doua treimi din auzul urechii stangi intr-o scena in care a trebuit sa traga cu foarte multe gloante cand se afla sub o masa.
  • In timpul filmarilor pentru “The Eagle”, un membru al personalului de film a varsat apa clocotita pe pantalonii lui Channing Tatum, arzandu-i varful penisului. Drumul pana la spital a durat o ora, intr-un final administrandu-i-se morfina pentru a nu mai simti durerea.
  • In timpul filmarilor pentru “Patimile lui Hristos”, asistentul de regizor a fost lovit de fulger de doua ori, iar Jim Cazievel, care l-a jucat pe Iisus a fost lovit o data, insa acesta a mai suferit de hipotermie, si-a dislocat un umar si a suferit de infectie pulmonara.
  • In timpul unei runde de exercitiu pentru filmul “Rocky IV”, Stallone i-a cerut lui Dolph Lundgren sa se poarte pentru 15 secunde ca si cum chiar ar fi intr-un ring de box. Rezultatul? Stallone a fust dus de urgenta la spital.
  • O scena din filmul western din 1939, “Jesse James” necesita doi cai care sa cada de pe o stanca intr-un rau – in realitate, acest lucru ar ucide orice cal ar incerca sa o faca, insa acrobatia a fost oricum pusa in aplicare. Predictibil, calul a murit, insa cascadorul Cliff Lyons a reusit sa supravietuiasca. Scena a fost utilizata de doua ori in film, deoarece nu au mai repet scena cu alt cal.
  • In timpul filmarilor pentru filmul din 1972, “Ultima casa de pe stanga”, actorul Marc Schaffer a apucat-o pe colega sa te platou, a dus-o pe marginea unei prapastii si a amenintat-o ca o arunca pentru ca aceasta nu prezenta nivelul necesar de anxietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.