In vremurile dificile in care traim, longevitatea unei relatii chiar merita rasplatita. O nunta de aur trebuie celebrata cum se cuvine, pentru ca 50 de ani de relatie intre doua persoane nu fac decat sa demonstreze iubirea si afectivitatea ce inca dainuie in inimile sotilor.

Chiar si autoritatile au considerat ca nunta de aur este un moment important in viata tuturor perechilor. Acestea au adunat in unele localitati toate cuplurile care indeplinesc aceasta conditie si le-au rasplatit cu diplome care sa le aminteasca mereu anii petrecuti impreuna, dar si cu urari de bine si multa sanatate. Unele autoritati locale i-au remunerat pe participanti cu sume diferite, pentru a le da un exemplu tinerilor de astazi.

In alte parti, cuplurile au fost invitate la o cina la restaurant si mai apoi la dans. In pofida varstei inaintate, mai toata lumea a dansat pe melodii ce le aminteau de tineretea lor dar si pe muzica noua interpretata de catre solistii prezenti la eveniment. Toate cuplurile au fost placut suprinse de evenimentul organizat de autoritati.

Cum sarbatoresc nunta imparateasa Japonien Michiko si imparatul Akihito

Si cuplurile celebre sarbatoresc nunta de aur. Printre acestea se numara si imparatul Akihito si imparateasa Japoniei Michiko.

Ce puteti oferi cadou la o sarbatorire a unei nunti de aur? Orice credeti ca le-ar face placere sotilor: carti, flori, vin, dulciuri si nu numai.

Printre epigramele comice scrise pentru un eveniment atat de important, menite a starni rasul tuturor invitatilor la eveniment, se numara si urmatoarea, mica poezioara ce apartine lui Vali Slavu:

„Iubito, mi-amintesc, azi, cum era
Când ti-am cerut, timid, sã-mi dai o gurã.
Nu pot sã cred, cincizeci de ani trecurã
De când eu nu mai scap de gura ta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.