Golden Sands” este termenul prin care este cunoscuta zona Nisipurilor de Aur in intreaga lume. Acestea este situata la malul Marii Negre in Bulgaria si atrage in fiecare an mii de turisti, dornici sa-i admire plajele si sa se bucure de serviciile turistice din zona. Cei mai multi turisti provin din: Romania, Germania, Polonia, Rusia, Franta, Regatul Unit si Israel. Majoritatea sunt state europene.

Golden Sands se situeaza la aproximativ 17 km nord de Varna si se bucura de o clima propice, plaje cu nisip fin si preturi convenabile pentru toti vizitatorii. Un aport important la popularizarea zonei au avut-o hotelurile, ale caror servicii all-inclusive le ofera turistilor tot ce si-ar putea dori. Bulgarii stiu cum sa se promoveze peste hotare si asta puteti sa observati printr-o simpla vizita la Golden Sands.

Atractiile turistice pe care le are Golden Sands

Vegetatia din abudenta si diversele oportunitati prin care va puteti relaxa sunt atractive din toate punctele de vedere. Romanii s-au intors placut surprinsi de ceea ce au vazut in Golden Sands. Serviciile de calitate pe care le promoveaza hotelurile si restaurantele din zona au dus la formarea unui grup destul de larg al clientilor fideli. Acestia revin an de an in zona si se pare ca nu se pot satura de litoralul bulgaresc.

Golden Sands sunt o destinatie perfecta din mai pana la sfarsitul lunii septembrie cand este, chiar si atunci potrivit pentru plaja. Bulgaria impresioneaza printr-una dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Aceasta are o lungime de 3,5 km si este pastrata sub forma unei arii ecologice. Deci, curatenia este esentiala!

Majoritatea hotelurilor, din cele peste 70 din Golden Sands, au fost renovate recent si ofera servicii complete. Foarte multe dintre ele includ piscine interioare, pentru cei care nu sunt amatori ai apei marii, si centre Spa unde relaxarea este cuvantul de ordine. Angajatii va vor ajuta sa plecati atat de relaxati, incat veti simti ca intinereti. Si toate astea insotite de magazine care ofera atat produse bulgaresti cat si internationale.

Doriti sa va bucurati de o vacanta de vis, fara a irosi tot salariul pe jumatate de an? Atunci nu ocoliti Golden Sands! Veti fi placut suprinsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.