Poate va intrebati ce a mai facut prietenul meu , Cornelus Bociort, liderul si stapanul comunitatii Afa. Pai, ce sa faca, ce stie el de obicei. Mizerii. Iaca ce am descoperit cand am cautat din nou sa ma cazez la Mythos Luxury Rooms din Predeal. Eu scriam acolo ca ne-au costat pe mine si pe Dani 500 de euro doua nopti de cazare. Scrie foarte clar ca am, comandat si sampanie in camera in valoare de alti 100 de euro precum si fructe. Avand in vedere ca pretul pe camera pe noapte este de 89 de euro, reiese clar ca 89 x2= 178 euro+ 100 fructe si sampanie = 278 euro.

Dupa mintea mea, daca scazi din 500 278, rezulta un rest de 222 euro adica vreo 900 si ceva de lei. Acum, a venit un sarac pe saitul lui, caruia i s-a parut ca am exagerat eu cu recomandarile si pretul. Daca saracul ala se duce la munte fara macar 100 de lei in buzunar la trei zile de sedere si doua nopti de cazare, asta e. Inseamna ca si-a mancat de sub unghii ca sa ajunga acolo. Si daca 320 de lei pe noapte i s-a parut mult, il invit la Ioana Hotels ,sa dea 700 pe noapte. Simplu. Din acei 900 si ceva de lei am mancat si am fost cu telecabina. Telecabina stiti cat costa, iar de mancat am mancat le Irish House in Sinaia si la restaurantul Dragului, in Predeal. Si asa s-au dus 500 de euro.

De ce fac spume din nou? Uitati ce raspuns ii da Cornelus userului sarman, care a mers el cu 1000 de lei in buzunar si cu fite in cap sa doarma la Mythos. Ca sa nu mai spun ca imbecilul ala a scris cu manauta lui ca o noapte de cazare a fost 89 de euro iar la pret sejur, rubrica aflata in stanga paginii, desi spune ca a dormit doua nopti, la pret e trecut o singura noapte. asadar , de ce informatiile aluia sunt mai credibile dect ale mele? Boule care esti tu bou!

Problema apare cand face ca de obicei pe sfantul si sustine ca afirmatiile mele sunt de domeniul patologicului. De ce? Ca m-am prins de neregulile de pe site, de cum se votau intre ei pentru niste articole de mizerie si niste poze ale unui dobitoc mandru nevoie mare de Skoda lui? Ca se pupau in cur intre ei si primeau bani sa laude anumite pensiuni si hoteluri. Spune el ca sta in dubiu daca sa stearga sau nu review-urile mele. Credeti ca o sa o faca? Nu. Cum , dupa ce i-am dat o replica pe sait la mizeriile scrise despre mine, doar m-a banat pentru 7 zile. Dar nu definitiv. Vreau sa vad cand o sa le stearga definitiv. Pana atunci, Cornel Bociort si lingaii lui de pe Am Fost Acolo, raman aceeasi cloaca de Iude cumparate de altii, iar saitul lui nu poate fii considerat unul de incredere , in opinia mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.