De când mă știu am fost înnebunit după desene animate, fapt ce mi-a rămas și acum în sânge. Chiar dacă majoratul a trecut de ceva timp, încă mă uit la animații și nu mi-e rușine să recunosc asta pentru că întotdeauna acestea mă fac să zâmbesc. Cotrobăind pe site-urile dedicate cinematografiei am găsit câteva titluri ce mi-au captat atenția și pe care vreau să le văd anul acesta.

Pentru că știu că mai există o mulțime de oameni ca mine, am decis să nu țin aceste titluri numai pentru mine și să le pun în acest articol. Unele dintre ele sunt deja la partea a doua, iar pasionații genului s-ar putea să fi văzut deja prima parte, dar nu-i bai. În cazul în care nu le știți deja, nu strică să urmăriți de la început povestea pentru că vă asigur că animațiile sunt la fel de frumoase indiferent de partea pe care o vedeți.

Despre ce este și ce nu este Mocănița cu idei

Mocănița cu idei nu este un site despre trenuri, despre locomotive sau orice altceva ce are legătură cu domeniul feroviar. Mocănița cu ideieste un mijloc prin care noi, autorii, călătorim prin viață, alături de cei din jurul nostru.

Mocănița cu idei nu este un site numai despre călătorii reale, ci este și despre călătorii spre imaginar, spre spiritualitate, spre noi înșine.

Mocănița cu idei este cu idei, deoarece în urma călătoriilor noastre prin lume, prin viață, ne creionăm impresii, opinii, gânduri despre ceea ce vedem și suntem acaparați de acele sclipiri puternice, numite idei, care ne determină să scriem și să ne exprimăm percepțiile în cuvinte în acest colț de Internet.

Draga noastră Mocăniță virtuală înseamnă pentru noi locul unde ne refugiem atunci când suntem plini de inspirație, gânduri, emoții, entuziasm, percepții asupra realității. Aici ideile prind contur și însuflețesc Internetul printr-o notă personală  a articolelor.

Mai presus de toate, Mocănița cu idei reprezintă dezvoltare personală. Călătoriile prin viață, descoperirea unor lucruri noi, drumul spre cunoaștere, participarea la evenimente, cunoașterea interioară, crearea unor relații de calitate cu cei din jurul nostru, materializarea ideilor în cuvinte, toate aceste duc spre un singur lucru, evoluția noastră ca oameni și dezvoltarea noastră pe plan personal.

Ne dorim să ne dezvoltăm și ne schițăm pașii spre dezvoltare prin scris. Aruncând un ochi spre articolele scrise în trecut, observăm că începem din ce în ce mai mult să evoluăm. Ne dezvoltăm stilul în care scriem, dar învățăm și cum să privim prin mai multe perechi de ochelari și să vedem lucrurile din mai multe perspective.

Suntem călători prin viață, prin viața noastră și prin viețile celorlalți. Suntem creativi și încercăm să ne folosim imaginația în tot ceea ce facem pentru a ne facilita calătoriile. Suntem visători, dar și realiști. Ne dorim mult de la noi înșine și nu ne limităm la ceea ce știm deja. Vrem să accedem spre culmi înalte, iar mocănița este singura modalitate de a ajunge acolo.

Ne plac oamenii și experiențele noi. Interacționăm cu lumea din jurul nostru și încercăm să ne punem amprenta în locurile în care mergem. Empatizăm și credem în dezvoltarea noastră personală și în evoluța voastră, a cititorilor noștri. Ne dorim să ne acompaniați în călătoriile noastre prin viață, să ne dezvoltăm împreună pe toate planurile și să devenim oameni mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.