In ultimii ani Bucurestiul a devenit un al doilea New York al Romaniei, datorita faptului ca gazduieste un numar mare de emigranti din toata tara. Amalgamul de provinciali veniti in capitala din toate colturile tarii isi doresc o viata mai buna si din acest motiv aleg capitala ca loc de incercare. Numarul crescut de studenti care isi urmeaza studiile superioare, atat facultatea cat si masteratul in capitala a condus la dezvoltarea pietei imobiliare din Bucuresti si la cresterea cererii de inchiriere apartamente Bucuresti.

Desi multi studenti au posibilitatea sa stea la camin platind o suma acceptabila ca pret, numarul camerelor de camin disponibile in capitala este mult prea redus fata de numarul studentilor care au nevoie de o astfel de camera. Oferta de inchiriere apartamente Bucuresti este cu adevarat destul de mare insa nu este suficienta in raport cu cererea de inchiriere apartamente Bucuresti pe care clientii agentiilor imobiliare o au in acest domeniu. Anunturile de inchiriere apartamente Bucuresti din ziare sunt multiple insa nu toti studentii isi permit sa achite o chirie de cateva sute de euro, cand ei nu au un venit stabil si atat timp cat inca nu sunt independenti din punct de vedere financiar.

Aceste anunturi de inchiriere apartamente Bucuresti detin recordul la numarul de cereri insa nu detin recordul si al numarul de contracte realizate in ultimii doi ani.Pe langa studenti, sunt si multe familii care cauta apartamente. Daca inainte cei din provincie isi permiteau sa achite chiria unui apartament de doua camere, in prezent foarte multe apartamente de acest gen si chiar si apartamentele de trei camere au ramas scoase doar spre inchiriere fara a beneficia si de clienti cu adevarat interesati. Anunturile de inchiriere apartamente Bucuresti va stau la dispozitie pe piata imobiliara, atat la sediul agentiilor imobiliare, cat si pe site-urile firmelor de specialitate pe internet sau prin intermediul ziarelor de profil sau in rubricile de specialitate ale ziarelor comune si ale revistelor din alt domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.