Foarte multe persoane au fost afectate de criza financiara din ultimii doi ani si din acest motiv tot mai multe persoane prefera atunci cand au un eveniment deosebit sau o ocazie speciala sa nu-si mai achizitioneze un costum sau o rochie de seara, ci doar sa apeleze la serviciile de inchiriere rochii de seara puse la dispozitie de anumite firme de specialitate. Numarul romanilor care aleg aceasta optiune de a apela la aceste servicii de inchiriere rochii de seara este destul de mare si conform studiilor de specialitate realizate recent acest numar este in continua crestere. Proprietarii magazinelor de specialitate, care comercializeaza produse vestimentare de ocazie susutin ca si-au marit in mod considerabil cifra de afaceri de cand au suplimentat serviciul de vanzari cu cel de inchiriere rochii de seara, inregistrand astfel vanzari-record, in ciuda faptului ca este inca criza financiara.

Vezi si: Cum se inchiriaza o bicicleta?

Multe persoane, in general femeile care isi doresc sa impresioneze sis a iasa in evidenta in ocazii speciale si cu ocazia unor evenimente importante din viata lor sau din viata unei perosane cunoscute lor aleg sa opteze pentru aceste servicii de inchiriere rochii de seara din cauza faptului ca resursele financiare disponibile in prezent sunt mult prea limitate pentru a-si permite sa achizitioneze o rochie de seara noua. Un alt motiv pentru care aceste persoane apeleaza la aceste servicii de inchiriere rochii de seara este faptul ca sunt de parere ca o investitie de acest fel este mult mai profitabila avand in vedere ca este vorba despre o rochie pe care o porti doar o singura seara, fara a fi necesar a o mai purta si la alta ocazie. In acest fel aceste persoane economisesc sume frumoase de bani si reusesc sa obtina o tinuta perfecta cu un buget redus.

Magazinele de specialitate au inregistrat o crestere a profitului de cand au implementat acest sistem de servicii de inchiriere rochii de seara. Etapele inchirierii unei rochii de seara sunt simple. Poti inchiria direct din magazin, poti face o rezervare prin telefon sau prin intermediul unui e-mail daca iti doresti sa inchiriezi o rochie de seara de la una din aceste firme de specialitate. In urma comenzii realizate clientul se poate deplasa la magazinul firmei respective pentru a vedea rochia aleasa sau costumul ales si pentru a le proba. Dupa ce clientul probeaza piesele vestimentare pe care isi doreste sa le inchirieze poate incheia contractul de inchiriere rochii de seara pentru ca apoi trebuie sa achite suma atribuita produselor respective.

Te-ar putea interesa si: Totul despre inchirierea unei garsoniere

Sumele care se percep de catre firmele de specialitate pentru inchirierea unor piese vestimentare de ocazie sunt cuprinse intre 100 si 550 de RON si sunt percepute pentru un interval de trei si cinci zile la care se adauga achitatarea unei taxe suplimentare/ optionale care este considerata drept garantie. Aceasta suma optionala perceputa de firma din partea clientilor ca si garantie va fi returnata acestora la finalul contractului de inchiriere cand clientul va restitui produsele vestimentare pe care le-a inchiriat. O astfel de afacere implica o investitie destul de mare, investitie pe care proprietarii sau investitorii o vor recupera in maxim un an de la deschiderea magazinului, profitul fiind unul cu adevarat avantajos in raport cu cheltuielile lunare de intretinere a afacerii de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.