Iti doresti un bronz de nota 10 care sa reziste pe toata durata verii si care sa-ti invaluie pielea intr-o pelicula aurie caramelizata? Putine persoane cunosc secretul unui bronz ideal. Fara lotiuni, fara crème pentru bronz cu protectie impotriva ultravioletelor, fara tratamente costisitoare, ci doar utilizand celebrul ulei de masline pentru plaja care face minuni.
Acest ulei de masline pentru plaja are proprietati miraculoase cand intra in contact cu pielea in momentul expunerii la soare. Nuanta aurie mult dorita de orice persoana care se expune la soare poate fi obtinuta prin aplicarea acestui ulei de masline pentru plaja pe care il poti achizitiona din orice magazine alimentar. Exista si variante ale acestui ulei de masline pentru plaja in farmacii, care contin si cateva substante nutritive suplimenatre pentur piele, insa efectele dorite sunt aceleasi in ambele cazuri.

Uleiul de masline este benefic pentru sanatatea organismului dar nu numai. Acesta poate fi folosit si pentru plaja si are rezultate rapide si incredibil de durabile pentru cei care isi doresc o piele ciocolatie pe timpul verii pentru tot sezonul estival. Vitamina E continuta in acest ulei de masline pentru plaja accelereaza procesul de bronzare si, in acelsasi timp, confera pielii un aspect masliniu in nuante aurii tentante. Aceasta vitamina poate fi asimilata de organism daca veti introduce in alimentatia zilnica salatele asezonate cu ulei de masline, o cantitate de fistic, nuci si alune.

Pentru a obtine un bronz uniform, in nuante aurii si durabil poti aplica direct pe piele o cantitate rezonabila de ulei de masline pentru plaja inainte de expunerea la soare. Datorita faptului ca acest ulei de masline pentru plaja nu are proprietati de protectie a pielii impotriva razelor ultraviolete se recomanda ca in primele zile de expunere la soare cand pielea este sensibila ca acest ulei de masline pentru plaja sa fie inlocuit cu o crema cu factor de protectie UVA si UVB ridicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.