Ştiti că eu iubesc Mediaşul, evident ca aşezare, privelişte, etc… însă cu siguranţă nu aş mai putea să mă obişnuiesc aici, păcat că e locuit!

Într-o seară am făcut o mică plimbare, e chiar frumos (la plimbare), în rest nu prea pot să mă mai obişnuiesc aici!

De ce? Păi… vă pot da două trei exemple!

Citeste si: Calatorii pe Cetatea Rasnov

Eram în Kaufland şi o doamnă cu carucioru pe mijlocu raionului stătea cu mâna intinsă pe el, perpendicular (şi cărucioru şi mâna întinsă, adică între un raft şi celalalt) pe direcţia mea de mers, că doar nu era să mă întorc pe la alt raion să ocolesc totul. Vede ca vin, se uită la mine, mă dau într-o parte sperând că poate işi trage 10 centi mâna că doar nu trebuie să stea întinsă pe carucior şi/sau cărucioru de-a lungu’, să îmi facă un pic de loc că eu nici cărucior nu aveam, dar nimic… noroc că era bara aia de jos pusă să nu loveşti frigideru, acolo am pus picioru să trec… şi încă se uita nedumerită la mine!

Ăsta e aşa un mic exemplu… să nu mai luăm în considerare ăia care trec pe stradă prin locuri nepermise (nu ăsta e baiu), când văd că vi (dacă se uită) cu viteză de oraş şi ei trec încet şi se uită la tine, numă că nu te înjură… era să calc vreo doi plus ăia de lasă carucioru în parcare la Penny(e în pantă parcarea), plin cu produse şă facă nu ştiu ce şi vine cărucioru aşa încet direct în aripa de la masină şi nici măcar un: ‘Scuze!’ nu auzi…

De ce am povestit toate astea? E simplu! Asta se reflectă în modul de editare, un mod de “vechi”, folosit în fotografiile postate în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.