Lavazza Super Crema cafea boabe cu un continut de peste 60% boabe de cafea Arabica si 40% boabe Robusta, totul pentru o cafea cu o crema fina si aromata. Cafeaua Lavazza Super Crema este una din cele mai apreciate tipuri de cafea folosita atat in espressoarele din birouri cat si pentru aparatele de vending.

Boabele de cafea Lavazza Super Crema au fost special prajite pentru a obtine un espresso italian corect, cu stratul de crema corespunzator si cu o intensitate puternica.

Ce cafea putem face cu Lavazza Super Crema?

Fie ca vei folosi boabele de Super Crema la tine acasa sau pentru afacerea ta trebuie sa stii ca acest sortiment de la Lavazza este unul potrivit pentru toate tipurile de bauturi – espresso, americano, cafea lunga, cappuccino, latte sau macchiato.

Super Crema este un sortiment aromat, cu un gust intens si se potriveste oricarui espressor care are o rasnita incorporata sau unui espressor ce functioneaza doar cu cafea macinata – cu conditia sa o macinati inainte. Un mic sfat – daca folositi cafea macinata pentru espressorul vostru, macinati doar câtă cafea aveti nevoie atunci.

Espresso Cu Lavazza

Daca veti macina mai multa cafea decat aveti nevoie in momentul respectiv veti observa ca nu este la fel de aromata si intensa ca cea proaspat macinata.

De asemenea, trebuie sa acordati importanta si modului de depozitare al boabelor de cafea. Depozitati boabele de cafea Lavazza Super Crema in recipiente inchise ermetic si in locuri uscate. Daca boabele de cafea vor fi expuse la umezeala, bautura preparata din acestea nu va avea acelasi gust.

Lavazza Super Crema sau Lavazza Crema E Aroma?

Ambele sortimente de cafea boabe de la Lavazza sunt potrivite pentru aparatele de vending, pentru espressoarele automate rezidentiale sau din birouri dar si pentru cele profesionale din cafenele sau restaurante.

Continutul de boabe Arabica si Robusta este diferit, dupa cum urmează:

  • Super Crema contine 60% boabe de cafea Arabica si 40% cafea Robusta
  • Crema e Aroma contine 40% boabe de cafea Arabica si 60% boabe de cafea Robusta

Aceasta diferenta dintre aceste doua procentaje de continut Arabica se va simti in gustul cafelei. Super Crema va avea un gust mai intens, aromat, datorita faptului ca boabele de Arabica sunt mai echilibrate, cu note dulci de ciocolata si fructe.

Ambele tipuri de cafea sunt potrivite atat pentru prepararea espresso-ului dar si a bauturilor pe baza de cafea care contin lapte si pot fi folosite in locatiile cafenelelor/restaurantelor sau folosite in automatele de cafea.

Crema E Aroma este un sortiment clasic, special creat pentru a fi folosit in espressoarele profesionale si care va ajuta sa obtineti un espresso echilibrat si cu o spuma cremoasa. Are note de fructe uscate si o aroma 4/5.

Unde gasesc Lavazza Super Crema?

Fie ca vreti sa cumparati cafea boabe pentru afacerea voastra cu aparate de vending sau pentru folosirea lor in restaurante/cafenele, Lavazza Super Crema este o alegere foarte buna iar un magazin de unde puteti cumpara Lavazza Super Crema la un pret foarte bun este CoffeePoint. Acest magazin are o gama variata de cafea boabe dar si alte produse destinate afacerilor de vending.

Lavazza Super CremaCafelele obtinute din boabele de Super Crema vor avea un gust echilibrat, aromat si o crema densa. Potrivite atat pentru espresso, americano cat si pentru bauturile care contin lapte precum cappuccino, latte sau macchiato.

In magazinul CoffeePoint aveti posibilitatea de a cumpara o punga de Super Crema (1 kg) sau un bax de 6 pungi de cafea, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Cum alegi o cafea boabe buna de la Lavazza?

O cafea boabe buna o alegeti, in primul rand, in functie de preferintele si gusturile voastre dar si de aparatul la care urmeaza sa folositi cafeaua. Lavazza este un brand de cafea foarte folosit pentru espressoarele profesionale din baruri, restaurante si cafenele pentru ca ofera un espresso de calitate, cremos si aromat.

Super Crema face parte din categoria dedicata segmentului profesional deoarece contine amestecuri selectate cu atentie. Cum ne dam seama daca o cafea Lavazza este profesionala? Primul lucru dupa care putem recunoaste cafeaua Lavazza profesionala este ambalajul. Toate sortimentele de Lavazza profesionale au ambalajul albastru inchis si sunt ambalate la 1 kg.

Lavazza Super Crema este una din cele mai iubite tipuri de cafea de la Lavazza fiind cea mai vanduta pe linie profesionala. Cafeaua obtinuta din Super Crema are o aroma bogata, un gust intens si o spuma consistenta. Notele resimtite sunt de migdale, miere si fructe uscate, avand o intensitate a aromei 4/5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.