Olandezii experimenteaza puternic. Astfel, ei au anuntat pentru septembrie un model care beneficiaza de tehnologia Quantum dot, au deja pe piata televizoare OLED (cu panouri de la LG, evident), in gama lor se afla de peste 10 ani modele care folosesc o tehnologie proprie de iluminare (mai multe led-uri asezate in rand, care odata aprinse, ofera senzatia unei imagini mai mari; numele tehnologiei este Ambilight). In mod cert, incearca sa multumeasca pe toata lumea si chiar daca nu vanzari precum cele ale firmelor asiatice, tot raman principalul producator european de televizoare.Philips-43PUS616212

Apoi, ei chiar se bazeaza pe acest lucru si pun accentul pe ceea ce numesc “design european”, adica televizoare subtiri, cu rama din metal, mai elegante decat cele din Japonia sau Coreea de Sud. Tocmai pentru a face astfel de schimbari ei au eliminat difuzoarele laterale, pe care le-au inlocuit cu o baza de sunet separata, care tine loc si de woofer. Asadar, vei avea parte de o experienta deosebita cu modelele Premium si de una acceptabila cu cele foarte ieftine (Philips nu se sfiesc sa scoata si astfel de aparate).

Concluzii

Asadar, care este firma care te-a impresionat cel mai mult? In mod cert ai de unde sa alegi, pentru ca piata de televizoare este mai dinamica decat in ultimii ani. Brandurile de top raman la acelasi nivel foarte ridicat si reusesc sa traga dupa ele intreaga industrie prin toate inovatiile cu care intervin. In acelasi timp, apar tot felul de firme noi care incearca sa atraga de partea lor portiuni mai mici din public.

Cu alte cuvinte, este usor sa alegi, dar poate sa fie si dificil. Trebuie sa fii atent si sa calculezi bine, in functie de ceea ce ai nevoie. Plaja de preturi este si ea la fel de variata precum cea de tehnologii si daca nu ai bugetul necesar, nu are rost sa te avanti prea tare. In mod cert vei gasi si televizoare de la brandurile mari la preturi bune. Asa ca citeste mult, documenteaza-te si televizorul ideal pentru tine isi va face aparitia in cele din urma. Noi nu putem decat sa iti uram spor la cautat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.