E un joc… Doar un joc… Dar ce joc.. Sunt pasionata de rebus din frageda-mi copilarie. Sunt pe putin 2 de ani, daca nu chiar mai mult, de cand tata m-a initiat in tainele cuvintelor incrucisate. De atunci am rezolvat mii, poate chiar sute de mii de careuri.

Prefer careurile clasice, desi am completat si extrem de multe integrame, gen aparut ceva mai recent. Si asta nu pentru ca mi-ar displace integramele, ci pentru ca adesea le consider mult prea usoare. Uneori, in gluma fiind spus, am facut afirmatia ca imi este mai greu sa scriu solutia integramei decat s-o formulez in minte.

Citeste si: Despre testele de inteligenta haioase

In ultimul timp m-am antrenat cu mult mai mult in ceea ce priveste rezolvarea de careuri, si asta pentru ca exista pe piata destule publigatii de gen. Plus ca exista careuri „”izolate”” in mai toate publicatiile de presa. Asa ca nu imi este greu sa ma antrenez.

Nu mi-a parea rau daca ar exista cat mai multe publicatii rebusistice, cat mai voluminoase, indiferent de pretul lor. Si asta pentru ca nu ma dau in laturi in ceea ce priveste „”antrenamentul”” in cuvinte incrucisate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.