Sincer nu as vrea sa incept acest articol cu clasicul text: “Pe vremea mea…” pentru că mi-am adus aminte de sănia mea din copilarie care încă este pe undeva prin podul lu’ mamaie, adica eu sper sa mai fie. Stiu ca poate o sa vi se para ciudat ca afara este o zi de toamna superba si eu deja ma gandesc la sanie…insa nu va pot explica, mi s-a facut dor pur si simplu de saniuta mea. Stiu ca la acel moment era confectionata din patru stinghii de lemn și două țevi întoarse plus o sfoară groasă de care să apuce bunicul/tata/verisorii/prietenii, etc., si să ne tragă pâna la pârtie.

In prezent am putut observa ca iarna la munte saniutele sunt mult mai colorate și se găsesc pentru orice vârstă și pentru toate tipurile de părinți, adică și pentru aceia dintre voi care stați cu grijă ca nu cumva cei mici să se accidenteze când se distrează pe zăpadă. Sincer prin Bucuresti foarte putine zaresc…mai mult pe la munte, sau prin anumite zone rurale.

Pentru la iarna mi-am luat concediu de 2 sapatamani pentru a pretrece o vacanta de vis la munte si am inceput de pe acum sa caut impreuna cu iubita mea si cu gasca de prieteni prin magazinele online și am găsit o mulțime de sănii numai bune de comandat, tocmai de accea m-am gandit sa va ofer si voua cateva idei de sanii, mai ales ca urmeaza sezonul saniutelor pentru copii pe nichiduta.ro, magazinul de unde cumparam noi ce avem nevoie pentru pitic.

1 – Hammy – Bob

– Este un model tipul bob, special realizat pentru copii mai mici, foarte stabil și sigur, fiind dotat chiar și cu o centură de siguranță.

– Ușor de manevrat de părinții care îi duc pe pârtie pe cei mici, are un spațiu destul de mare încât să stea și copilul, dar și un mic bagaj (apă, ceai, schimburi sau ce mai vreți să aveți la îndemână).

– Săniuța costă 100 lei.

2 – Săniuța Cyclonyyx

– Săniuța Cyclonyyx este pentru copiii de peste 3 ani, fiind dotată cu mânere laterale de care cei mici să se țină atunci când coboară pe derdeluș.

– Costă 50 de lei.

3 – Sanie și bărcuță gonflabilă

Pentru aceia mai mărișori, adică cei care au peste 7 ani, există o săniuță ce vara se transformă imedit în barcă

– Săniuța – barcă este 285.56 lei.

CRISTIANO RONALDO JUCATORUL MEU PREFERAT

Cristiano Ronaldo este un jucător de fotbal profesionist, care și-a stabilit recorduri în timp ce joacă pentru ambele echipe Manchester United și Real Madrid.

Cristiano Ronaldo sa născut pe 5 februarie 1985, în Funchal, Madeira-Portugalia. Manchester United a plătit 12 milioane de £ sa semneze contracul cu el, iar în 2003 a fost o taxă record pentru un jucător de vârsta lui. In anul 2004 in Cupa finala, el a marcat pentru Manchester primele trei goluri și a ajutat la castigarea acestui campionat. În 2008, el a stabilit un record pentru franciza de goluri marcate. În anul 2009, Real Madrid a plătit un record de 131 milioane $ pentru serviciile sale.

Ronaldo a fost introdus pentru prima dată la un joc de fotbal de catre tatal lui. Până la momentul în care a fost la varsta de 10 ani, el era deja recunoscut ca un fenomen de copil care a mâncat, a dormit și a băut jocul de fotbal. Nașul său, Fernao Sousa, a reamintit pentru reporterii britanici, adaugand.

La începutul adolescenței sale, talentul si legenda lui Ronaldo au crescut considerabil. După un stagiu cu National Madeira , el a semnat cu Sporting Portugalia în 2001. În același an, la frageda varsta de 16 ani, Ronaldo se întoarce cu o performanță fermecatoare împotriva lui Manchester United. El a făcut o astfel de impresie deoarece un număr de jucători de la United a cerut ca managerul lor să încerce și să semneze cu tânărul player. Nu a fost cu mult timp înainte ca clubul sa plăteasca 12 milioane pentru echipa lui Ronaldo.

Succesul cu Manchester United

Ronaldo, cu toate acestea, nu a ratat. El a arătat promisiunea lui devreme în 2004 la FA Cup finala,unde echipa a avut primele trei goluri și i-a ajutat să castige campionatul. În anul 2008, la un an după semnarea contractului o perioada de cinci ani, si 31 de milioane £ , Ronaldo a justificat fila din nou si a ridicat atunci când a avut împreună unul dintre cele mai bune sezoane ale clubului din istorie, stabilind un record de franchiza si goluri marcate (42), și câștigând el însuși Lumea FIFA si onoarea anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.