In urma cu trei, patru ani existau foarte multe agentii de sanatate si asigurari. De ce erau doar acum cativa ani ? De ce nu mai sunt acum ? Ce s-a intamplat cu ele ? Vom raspunde pe rand. Aceste agentii erau acum trei, patru ani in varful evolutiei, ceea ce inseamna ca aproape toata lumea mergea in asemena agentii pentru incheierea unei asigurari de sanatate.

Majoritatea persoanelor si-au asigurat diferite parti ale corpului. Ciudat, dar adevarat, nu a durat mult inca ageste agentii au acaparat intreaga tara.

Oferind asigurari de viata si nu numai, agentiile care ofera asigurari de sanatate au progresat simtitor, acestea ofereau asigurari de la domeniul auto pana la asigurarea propriei persoane, aceste agentii au reusit sa se mentina o perioada indelungata in frunte oferind asigurari de viata.

Citeste si: Despre atasamentul dintre frati si surori

Aceste agentii care ofera asigurari de viata exista si astazi, doar ca numarul clientilor care doreau o asigurare de viata si nu numai a scazut radical incepand cu sfarsitul anului 2008 in viata noastra, dar la fel de important, in portofelele si conturile noastre a intrat un vand torential, acest vand a fost denumit simplu; „criza financiara” aceasta a afectat tot ceea ce inseamna investitii.

Ca un mic exemplu: Imaginativa ca lucrati la caluclator intr-un word, acolo aveti toate datele dvs de baza si alte detalii pe care le folositi cand este necesar, nimic rau pana aici, dar ce se intampla cand se intrerupe curentul sau cand se restarteaza calculatorul respectiv in conditia in care documentul nu era salvat si nici asigurare nu avea ?

Exact, se ajunge exact unde suntem si astazi. Doar ca acel calculator este viata noastra iar documentul respectiv reprezinta economiile noastre.

Lucrul care s-a intamplat legat de aceste agentii de asigurari de viata s-a numit initial criza financiara, acum se numeste recesiune (efectul crizei). Ceea ce inseamna ca lichiditatile noastre au avut de suferit, inca au si probabil vor mai suferi o perioada. Conform cu spusele primului nostru ministru „drag” dl Emil Boc, Romania va avea o crestere economica de aproximativ 2% pana la finalul acestui an (2011). Ramane de vazut daca se va intampla asa si daca vom mai simti efectele crizei si in anul 2012. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.