februarie 7, 2019 0 Comments Sanatate

Un ulei benefic pentru piele si par

ulei-de-macadamiaDaca ar fi sa facem un top al uleiurilor benefice pentru piele si par, atunci uleiul de macadamia cu siguranta ar urca pe podium. Si asta se datoreaza in special faptului ca acest ulei de macadamia este benefic atat pentru piele, cat si pentru par, lucruri despre care o sa vorbim in randurile urmatoare. In principal trebuie mentionat ca uleiul de macadamia este un produs al arborelui de macadamia si se realizeaza prin presarea la rece a nucilor produse de acest arbore originar din Australia. Chiar daca este originar din Australia, astazi arborele de macadamia se cultiva chiar si in Hawaii si unele zone din Africa, pentru a putea fi de folos unui numar mult mai mare de oameni.

Uleiul de macadamia in industria cosmetica

In industria cosmetica, uleiul de macadamia este un produs esential atunci cand vine vorba despre ingrijrea si sanatatea pielii. Efectele benefice ale acestuia asupra pielii corpului sunt multiple, iar acest lucru se datoreaza in special faptului ca acest ulei de macadamia este foarte bogat in acizi grasi monosaturati, diferite vitamine si chiar in calciu. Toate acestea aflate in compozitia uleiului de macadamia pot ajuta pielea uscata, dar si pe cea grasa, sa devina sanatoase si stralucitoare. Tocmai acestea sunt motivele pentru care astazi uleiul de macadamia este folosit in compozitia celor mai multe dintre cremele hidratante si emoliente. Datorita faptului ca acest ulei de macadamia este atat de bine vazut in industria cosmetica, el este privit ca fiind unul dintre cele mai bune produse de acest gen.

Uleiul de macadamia are insa efecte destul de benefice chiar si atunci cand vine vorba despre parul deteriorat si in special despre cel uscat. Astfel ca, datorita faptului ca uleiul de macadamia intra destul de repede in piele, acesta poate actiona la radacina firului de par intr- un timp destul de scurt, ajutandu- l pe acesta sa fie mult mai tare si mult mai sanatos. Uleiul de macadamia mai este insa utilizat chiar si atunci cand vine vorba despre caderea parului, caci de fapt el ajuta la regenerarea acestuia intr- un timp destul de scurt. Astfel ca, atunci cand va confruntati cu probleme ale parului de acest gen, nu mai ezitati si folositi ulei de macadamia, iar problemele dumneavoastra legate de podoaba capilara vor disparea intr- un timp destul de scurt.

De unde se poate cumpara ulei de macadamia

Ulei de macadamia se poate gasi in comert chiar si in tara noastra, iar asta mai ales in mediul online. Faptul ca se poate gasi pe internet nu trebuie sa fie decat unul avantajos, caci cumparaturile pe internet sunt mult mai usoare si nici nu necesita mers pe jos sau stat la cozi prin magazine. Si mai mult decat atat, pe internet se poate gasi ulei de macadamia la niste preturi destul de avantajoase pentru oricine